Annons

Live-tv: Här går starten för Ironman Kalmar – vi sänder från Tullhamnen

Det har blivit dags för Ironman i Kalmar och på Öland – för elfte gången. Lördagen den 17 augusti klockan 6.30 drar vår sändning från Tullhamnen i Kalmar igång. Där kan du känna stämningen, få intervjuer i vimlet och ta del av spaningar från våra reportrar på plats. Vi är på plats bland de tusentals åskådarna och triathleterna när årets kraftprov startar.
Triathlon • Publicerad 16 augusti 2024 • Uppdaterad 20 augusti 2024

Klockan 6.45 startar proffsen simningen rampen vid Drottningtrappan. Man räknar med att första tävlanden bör kliva upp ur vattnet vid Södra Kanalgatan runt klockan 7.30. Klockan 7–7.20 sker starten för de övriga ålderklasserna.

REPRIS: Här ser du vår livesändning från starten:

Här saknas innehåll

Missa inte våra banguider ifall du vill veta mer om de olika momenten under dagen. Där hittar du bansträckning, publikplatser och tips och spaningar som ger dig bättre koll på simningen, cyklingen och löpningen.

Här kan du sedan följa loppet:

Annons

Barometern har inte rättigheter att sända hela loppet, men är med live från starten och har flera fasta kamerapunkter längs banan. Vi kommer även att göra tv-inslag och intervjuer under dagen – och vi direktrapporterar med täta rapporter i text och bild hela dagen.

Mer att läsa om Ironman i Kalmar:

Sportredaktionen
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons