Annons

Ung man grovt misshandlad av okända män

Polisen söker nu efter möjliga vittnen.
Oskarshamn • Publicerad 28 juli 2020
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Vid 00:30 larmas polisen i Oskarshamn om en misshandel. En ung man ska ha varit på väg hem när han blir överfallen av tre, för honom okända, personer som kliver ur en bil.

Männen slår honom med någon form av tillhygge, han vet inte vad, och det svartnar för ögonen. Den unga mannen vaknar sedan upp och har ont men lyckas ta sig vidare och får hjälp med att larma.

Annons

– Han har fått skador i ansiktet och på kroppen och fått uppsöka sjukhus, säger Anette Norrsén, inte befäl vid polisen i Kalmar.

Polisen rubricerar händelsen som grov misshandel. För stunden finns ingen misstänkt.

Det hela ska ha inträffat nära Lilla torget i Oskarshamn kring midnatt. Polisen uppmanar nu personer som kan ha sett något att kontakta antingen polisen i Kalmar eller ringa 114 14.

Under tisdagen fick polisen kontakt med ett oberoende vittne som kunde lämna en del uppgifter kring överfallet. Men ännu är ingen gripen.

Viktor ErikssonSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons