Annons

Så hyllade de varandra

Så här ser det ut när kretsen kring Kalmar FF hyllar sig själva.
God mat, dryck, mycket skratt - men framför allt många priser
Nyheter • Publicerad 8 november 2003

- Det här är ett roligt koncept som vi har gjort till en tradition. I år kör vi galan för tredje gången, säger festgeneralen Johan Krüger som höll i galan tillsammans med Håkan Lindqvist.

Här är kvällens alla pristagare (Kalmar FF-spelarna har själva röstat fram resultatet):

Annons

Årets spelare: Daniel Mendes.

Varför: Fick priset i ganska tuff konkurrens med Daniel Mobaeck, Henrik Rydström och Petter Wastå. Vann till slut med fyra röster.

Årets uttalande: Henrik Rydström.

Varför: "Vi har en pinsam publik, och vi borde flytta hela laget och spela våra matcher i en annan stad." Så sa Rydström till Barometern-OT och det citatet vann överlägset.

Årets tabbe: Ambjörn Lennartsson.

Varför: Det var inte många som såg tabben, men de som gjorde det kommer att minnas den länge. I en träningsmatch mot Lindsdal spelade Dennis Nilsson hem bollen från 40 meter. Ambjörn skulle sätta bollen i spel - men glömde att sätta ned foten i backen. Bollen rullade retfullt under foten och i mål.

Årets kapning: Mikael Eklund

Varför: Patrik Rosengren borde varit utvisad efter tio minuter i hemmamötet med Trelleborgs FF. Men "Bagarn" hade ändå en överman i den här klassen. Mikael Eklund kapade nämligen sönder en reklamskylt! I matchen mot Häcken blev han så lurad att han sprang rakt ut mot publiken - men stoppades av en reklamskylt. Några sekunder senare gjorde Häcken mål....

Årets mål: Daniel Mobaeck.

Daniel Mobaecks mål på Idrottsparken i Norrköping var en godbit. Från 35 meter tryckte han upp bollen i krysset.

Annons

Skyttekungen: Daniel Mendes.

Varför: Vann den interna skytteligan efter 14 mål i Superettan.

ULRIK SANDEBÄCK

Ulrik Sandebäck
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons