Annons

Ny musik från Franska Trion

Musik • Publicerad 28 juni 2019
Franska Trion, som numera består av sångaren Matti Ollikainen och basisten Viktor Turegård, släpper nya singeln "Lättare" och ger sig ut på sommarturné. Pressbild.
Franska Trion, som numera består av sångaren Matti Ollikainen och basisten Viktor Turegård, släpper nya singeln "Lättare" och ger sig ut på sommarturné. Pressbild.Foto: Jacqueline Hellman

Bandet Franska Trion har precis inlett sin sommarturné med en festivalspelning i Norge och släpper nu singeln "Lättare".

Den beskrivs som bandets "första, enda och förrädiskt muntra singel" i ett pressmeddelande.

Annons

Den 26 juli släpper de dessutom sitt tionde studioalbum "Dom ensammas planet" och ger sig i samband med det ut på en Sverigeturné med start på Slussens pensionat i Henån den 20 juli. Därefter besöker de bland annat Liseberg i Göteborg, Stockholms Visfestival och Västerås Konserthus.

Franska Trion, som musikaliskt rör sig mellan rock, blues och jazz, består av Matti Ollikainen och Viktor Turegård. Bandets tidigare trummis Thommy Larsson avled tidigare i år.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons