Annons

De tar över "P4 dans"

Radio • Publicerad 13 mars 2020
Tony Irving är en av de nya profilerna som leder P4 Dans. Pressbild.
Tony Irving är en av de nya profilerna som leder P4 Dans. Pressbild.Foto: Peter Knutsson/Sveriges Radio

Tony Irving och frontfigurerna i Casanovas, Blender och Martinez. Det är några av de nya profiler som ska leda programmet "P4 dans" när det görs om, meddelar Sveriges Radio.

Sandra Estberg, sångerska i Martinez, kommer att ta med lyssnarna på dansbandskryssning. "P4 dans" följer Henrik Sethsson från bandet Casanovas arbete i studion, då han förutom att skriva låtar till egna bandet även har tävlat som låtskrivare i Melodifestivalen flertalet gånger.

Annons

TV4-profilen Tony Irving, jurymedlem i "Let's dance", tar med lyssnarna till favoritdansstället hemma i Norrtälje och Maria Persson, sångerska i Blender, spelar in sitt program från turnébussen. Den 15 mars sänds det sista "P4 dans" med Thomas Deutgen som programledare och 22 mars har programmet nypremiär. Thomas Deutgen har varit programledare i elva år och berättade i januari att han var förvånad över att Sveriges Radio inte har förlängt hans kontrakt.

P4 Dans sänds i P4 på söndagar kl 19.30.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons