Annons

Miss Li spelar i slottsruinen i sommar

”Hälsa Gud”, ”X” och ”Ålderdomshemmet” – Miss Lis hitkatalog blir större och större för varje år. Nu står det klart att den populära artisten kommer till Borgholms slottsruin i sommar.
Konsertsommaren 2024 • Publicerad 29 januari 2024 • Uppdaterad 31 januari 2024
Miss Li spelade på Latitud 57 i Oskarshamn i somras. I juli kommer hon till Borgholms slottsruin.
Miss Li spelade på Latitud 57 i Oskarshamn i somras. I juli kommer hon till Borgholms slottsruin.Foto: Suvad Mrkonjic

De senaste åren har Miss Li gjort en omfattande musikalisk resa, från alternativ indiefavorit med en engelsk låtkatalog till en folklig poppärla med texter primärt på svenska. Efter sin medverkan i ”Så mycket bättre” 2012 nådde hon en ny publik och numera har hon streamats en miljard gånger samt spelats flitigt på radio i flera år.

I sommar är det dags för den populära artisten att ge sig ut på en rikstäckande sommarturné – och den 25 juli spelar hon i Borgholms slottsruin.

Annons

– Jag kan inte med ord beskriva hur underbart det känns att få åka ut på vägarna och sjunga tillsammans med er igen. Och göra det större och mäktigare än någonsin tidigare. Fylla kroppen med hopp och kärlek. Dansa, skrika, sjunga och fira livet tillsammans, säger Miss Li i ett pressmeddelande.

Turnén har namnet ”Om vi stannar upp och drömmer lite grann” och biljetterna släpps den 31 januari.

Frida LindströmSkicka e-post
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons