Annons

Då kommer "Masked singer" tillbaka

Tv • Publicerad 31 januari 2022
Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw, Nour El-Refai och Felix Herngren är panelen som ska gissa vem som döljer sig i dräkten i "Masked singer". I mitten, programledaren David Hellenius. Pressbild.
Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw, Nour El-Refai och Felix Herngren är panelen som ska gissa vem som döljer sig i dräkten i "Masked singer". I mitten, programledaren David Hellenius. Pressbild.Foto: Magnus Ragnvid

Den andra säsongen av "Masked singer Sverige" börjar sändas i TV4 den 25 mars.

"Det blir den svåraste, galnaste och roligaste tävlingen någonsin", säger programledaren David Hellenius i ett pressmeddelande.

Annons

Programmet går ut på att tolv kända svenskar tävlar iklädda olika dräkter. Den som får minst antal röster i varje program måste ta av sig dräktens huvud och därmed avslöja sin riktiga identitet.

Det gäller även för panelen, som består av Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw, Nour El-Refai och Felix Herngren, att gissa vem som döljer sig bakom masken.

I finalen, som sänds den 20 maj, återstår bara tre deltagare.

"Masked singer" bygger på ett koncept från Sydkorea och har blivit en stor succé i både USA och Storbritannien.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons